CUTTING-EDGE ELECTRONICS Å LEVERES I UK

  30.11.2017

Noen av de mest innovative elektroniske kontrollene som blir produsert i verden, vil nå være tilgjengelige for å kjøpe i Storbritannia og Irland for første gang.

 

USA-baserte Ruffy-kontroller - en av de mest spennende nye selskapene i det globale markedet - vil levere sitt utvalg av joysticks og relaterte kontroller utelukkende i Storbritannia og Irland gjennom britiske firma Nexus Components.

 

Ruffys innovative og tilpasningsdyktige produkter, kombinert med Nexus Components erfaring innen arbeid fra design til sluttprodukt, gir kundene muligheten til fullt tilpassede løsninger ved hjelp av den nyeste teknologien.

 

Det California-baserte produksjonsfirmaet Ruffy Controls startet bare i 2013, men det er allerede en fremvoksende leder innen elektronisk kontroll, og produserer banebrytende produkter med et bredt utvalg av ulike muligheter slik at de kan tilpasses til spesifikke behov.

 

Nexus Components er basert i Nordvest-England. Arbeidet med partnere, inkludert OTTO, Marquardt og EHC, har fått selskapet et voksende rykte for førsteklasses service og fortreffelighet i elektroniske og elektriske komponenter og skreddersydd kabel og ledninger.

 

Effektiv produksjon og lagerplanlegging betyr at ledetider kan holdes til et minimum.

 

For tiden har Ruffy Controls et nettverk av distributører over 29 stater i USA, og og utenlands distributør i Israel. Nexus Components er stolt av å ha blitt med i nettverket av distributører som Ruffy stoler på å tilby sine produkter.


Nexus Components er en ISO-godkjent familieeid bedrift som tilbyr løsninger av høy kvalitet til kunder som søker toppkaliberprodukter og designkompetanse.

Nexus leverer elektroniske og elektriske komponenter, inkludert brytere av høy kvalitet, tastatur, joysticks, grep, kontrollknapper, berøringsskjerm og solid state-reléer til industrier, inkludert produksjon, transport, jordbruk og konstruksjon.

Andre produkter som leveres er OTTO, Marquardt, CTS, ZaGO, CTI og Sure Grip kontroller.

Ruffy designer, produserer og leverer et bredt spekter av styrespak og tilhørende kontroller, som brukes i et stort utvalg av næringer. Produktene inkluderer HED-serien USB-stasjonskamera-kontroller, fingertupp hall-effekt joysticks, helt forseglede joysticks for bruk i sterile eller farlige miljøer, og ambidextrous USB-skrivebordsstyrere.


Ruffy komplett utvalg her:


http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/RUFFY%20CONTROLS

For mer informasjon, kontakt Nexus på 01524 770777